Ook dit jaar zijn er weer optredens.
Ook dit jaar zijn er weer optredens. (Foto: Parelwerkgroep)

Meer Parels dan ooit laten tijdens Parelweekend zien wat ze kunnen

Het najaarsevenement van Ypenburg en Leidschenveen is terug en hoe! Groter dan ooit te voren. Maar liefst 32 unieke Parels laten tijdens het eerste weekend van oktober zien wat ze in hun mars hebben. 

De Parels bleven dit jaar binnen rollen. "Het programmablad stond al vol en lag al bij de drukker, toch willen we ze graag een plekje geven", laat de Parelwerkgroep weten. Om die reden zal het publiek op 1 en 2 oktober op verschillende Parellocaties dit jaar ook Pop-Up Parels tegenkomen.

Divers aanbod

Het aanbod is heel divers en de deelnemers zijn dat ook. De jongste Parel zit op de middelbare school, de oudste is allang met pensioen. De overeenkomst is dat ze allemaal even enthousiast zijn over hun hobby. Op het programma staan onder andere bijzondere muzikale optredens, beeldende kunst, mode, historie, vrijwilligerswerk, workshops, yoga, judo of korfbal, chillen bij de Haagse eitjes en nog veel meer.

Kortom, het belooft een bijzondere editie te worden. Voor iedereen is er wel iets te zien en te beleven. Nieuwsgierig? Een vouwblad met het programma is te ophalen bij één van de bibliotheken of buurtcentra. Neem vlak voor en tijdens het evenement een kijkje op www.parelsvanypenburg.nl. Daar staat de meest actuele informatie over het evenement

Zaterdag 1 oktober (12.00 tot 17.00 uur)

Piet Vink en Curtiss Corner, Laan van Hoornwijck 260; Bibliotheek Ypenburg, Schrabber 8; Atelier Kerhann, Bosrank 6; Origin Sport, Kleveringweg 4, 3e etage; Haagse Eitjes, Valutapad 4 (bij het Hofbad); Bibliotheek Leidschenveen, Emmy Belinfantedreef 7; Yogastudio Maliva, Vrouw Avenweg 656; Castellum - Loire 120-204

Zondag 2 oktober (12.00 -17.00) uur

De Yp - Oeverwallaan 130; Swastiyoga, Laan van Waalhaven 297-B; Landzigt, Aristoteleslaan; Smash makelaars, Rietvoornvijver 12 en De Huiskamer, Harriet Freezerhof 201.