Fotocafé in Bibliotheek Ypenburg in teken van 'Feest in de Vinex'

Dit jaar bestaat het stadsdeel Leidschenveen-Ypenburg 20 jaar.  Reden voor een feestje! De gemeente Den Haag en Cultuuranker Leidschenveen-Ypenburg organiseren in samenwerking met kijklab een aantal gratis leuke activiteiten onder de noemer 'Feest in de Vinex'. Zaterdag 7 mei staat een fotocafé en - wandeling op het programma.

Tussen 10.00 uur en 13.00 uur is iedereen welkom in de bibliotheek aan de Schrabber 8 om oude foto's van de wijk te bekijken. Samen worden aan de hand van de foto's herinneringen opgehaald aan en verzameld van 20 jaar stadsdeel Leidschenveen-Ypenburg. Wie zelf nog foto's van die eerste jaren van de Vinex-locatie heeft, kan ze die dag meenemen naar de bibliotheek. 

Tips

De fotoclub is zaterdag 7 mei ook aanwezig in de bibliotheek aan de Schrabber. Leden van de fotoclub geven alle deelnemers leuke en praktische tips voor het maken van goede foto's. Vervolgens wordt er een wandeling door de wijk gemaakt waarbij deze tips meteen in praktijk gebracht kunnen worden. De gemaakte foto's vormen een onderdeel van de tentoonstelling '20 jaar Leidschenveen-Ypenburg'. 

Aanmelden

In verband met de catering en het beperkte aantal plekken, is het nodig om vooraf aan te melden. Dit kan tot 1 mei via de volgende link:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-fotocafe-313507317827