Rommelmarkt nieuwe stijl in wijkcentrum

In het wijkcentrum van Bewonersorganisatie Leidschenveen aan de Harriët Freezerhof is op zondag 22 mei van 10.00 tot 16.30 uur een rommelmarkt. Wil van den Berg, Ellie Sturler en Peer van der Woude organiseren deze markt. Ze willen van KOOP&RUIL Carrousel een terugkerend en eigentijds evenement van maken en kunnen daarbij nog wel wat hulp gebruiken. 

Het idee is om de vlooienmarkt oude stijl nieuw leven in te blazen. "We willen het fenomeen naar deze tijd vertalen van duurzaam handelen. De bedoeling is dat het een gezellig terugkerend Leidschenveens evenement wordt zonder commerciële exploitanten", vertellen de vrienden.
In het wijkcentrum worden op 22 mei verschillende zalen gebruikt om kraampjes te plaatsen. Hier worden prularia, boeken muziek en films te koop aangeboden. Tevens komt er een bemiddelingswand. Hierop kunnen mensen een groter artikel aanbieden. Ook is het mogelijk om postzegels, Pokémon kaarten en games  te ruilen.  Buiten voor het wijkcentrum komen kraampjes met meer algemene huishoudelijk spullen. In de creazaal is een expositie van de leden van de tekenclub de Compositie. In de gangen staan enkele kraampjes van welzijnsorganisatie Wijkz. Wie goed kan zingen of een instrument bespeelt, kan deze dag optreden in het wijkcentrum.

Bij de opbouw en het opruimen van de kraampjes kan de organiserende vriendengroep nog wel wat hulp gebruiken. Interesse? Geef je dan op bij Wil van den Berg, Zij is telefonisch bereikbaar op tel. 06 - 12448234.