Leden fotoclubs exposeren hun 'Samen Sterk'-foto's in Bibliotheek Ypenburg

Vier fotoclubs organiseren in de maand december in Bibliotheek Ypenburg (Den Haag) een foto-expositie. De fotoclubs komen uit Den Haag, Rijswijk en Voorburg-Leidschendam. De leden gingen voor deze expositie aan de slag met het thema 'Samen Sterk'. 

De expositie toont een grote verscheidenheid aan foto's. De fotografen laten zien hoe zij het  thema 'Samen Sterk' een hoofdrol in hun foto's hebben laten spelen. Op een creatieve wijze hebben de leden van de vier fotoclubs elk een eigen invalshoek gekozen om dit onderwerp vorm te geven. Met een bewust gebruik van het aanwezige licht, zorg voor een goede compositie en een passende scherpstelling, hebben zij hun keuzes gemaakt om het onderwerp ‘Samen Sterk' zo goed mogelijk tot uiting te laten komen. 

Meer dan 30 foto's

Het resultaat is een interessante expositie van meer dan 30 foto's,  te zien in bibliotheek Ypenburg. Vanaf donderdag 1 december tot en met zaterdag 31 december  is de expositie te bekijken in bibliotheek Ypenburg, Schrabber 8, Den Haag. Voor openingstijden zie www.bibliotheekdenhaag.nl.

Samenwerking

De Leidschenveense fotoclub, Fotoclub Rijswijk, Fotokring Leidschendam-Voorburg en Fotoclub Diafragma werken samen bij het organiseren van diverse activiteiten, zoals excursies, lezingen en fotowedstrijden.