Oriënteren op werken in de zorg

In de zorg is een groot tekort aan personeel. Om mensen te interesseren voor een carrière in deze sector vindt deze week (tot en met 19 maart) de Ontdekdezorg week 2022 plaats, ook in Den Haag. 

Tijdens deze week kunnen geïnteresseerden de mogelijkheden van werken in zorg en welzijn (her)ontdekken. Ze oriënteren zich, krijgen praktische informatie, kunnen (online en offline) rondkijken en meteen kennismaken met organisaties bij hen in de buurt.

Live evenement

Werkgeversorganisatie ZWconnect is verantwoordelijk voor de organisatie van de Ontdekdezorg week in de regio Haaglanden, Nieuwe Waterweg Noord en Rijn Gouwe. Gedurende vier dagen zijn in verschillende steden live evenementen, tijdens welke belangstellenden je fysiek in contact kunnen komen met zorg- en welzijnsorganisaties in de regio. In Den Haag is dit mogelijk op donderdag 17 maart van 14.00 tot 18.30 uur bij CIV/ROC Mondriaan aan de Aspasialaan 19 in Den Haag
Alle landelijke activiteiten zijn te vinden via de website www.ontdekdezorg.nl/week. De Ontdekdezorg week bestaat dit jaar 10 jaar! Een jubileum waar tijdens de kick-off feestelijk bij stil is gestaan.

Informatie

De Ontdekdezorg week wordt georganiseerd door de 13 regionale werkgeversorganisaties, verenigd in RegioPlus, in nauwe samenwerking met een groot aantal lokale en regionale zorg- en welzijnsorganisaties.

Meer informatie en aanmelden: www.ontdekdezorg.nl/week