Van der Spek Tuincentrum heeft de complete plantenbeurs van Plantcollect uit Boskoop opgekocht.
Van der Spek Tuincentrum heeft de complete plantenbeurs van Plantcollect uit Boskoop opgekocht. (Foto: PR)

Heel veel groen bij Van der Spek Tuincentrum

REGIO - Van der Spek Tuincentrum heeft afgelopen week de complete plantenbeurs van Plantcollect uit Boskoop opgekocht met heel veel kamer- en tuinplanten van topkwaliteit. Meer dan zes vrachtwagentrailers waren nodig om alles naar het tuincentrum te vervoeren.

"Het assortiment kamerplanten is echt enorm. Veel groene planten van klein tot heel groot, waaronder een aantal bijzondere soorten maar ook veel bijzondere orchideeën. Daarnaast vindt u volop varens, alocasia`s, cactussen en palmen. En omdat wij de hele beurs opgekocht hebben kunnen wij dat nu aanbieden voor extra leuke prijsjes zodat u voordeel kan oplopen tot wel 50 procent."

"Het buitenterrein staat weer helemaal vol met honderden karren voorjaarsplanten. U vindt daar een groot assortiment fruitplanten en bomen, siergrassen, heesters, kruiden, bijzondere coniferen, sierbomen. De meeste soorten kunt u nu al poten. Zoekt u een leuke buitenpot? Ook daar bent u bij Van der Spek nu op het juiste adres. Afgelopen weken hebben de buitenjongens niet stil gezeten, maar zijn er weer heel veel potten uitgepakt. Nieuw dit jaar is een collectie van NDT met nieuwe trendy kleuren, maar ook geglazuurde potten in diverse kleuren. Terracotta blijft ook een trend die je veel blijft zien en daarnaast de Clayfibre potten in diverse kleurtinten, maten en modellen."

Plantcollect houdt jaarlijks begin februari een beurs waar zij hun leveranciers uitdagen om de mooiste planten neer te zetten zodat hun klanten, de tuincentra binnen en buiten Nederland, een selectie kunnen maken voor hun assortiment voor het komende voorjaar. "Wij zijn blij dat wij er weer in geslaagd om heel de beurs op te kopen. Het was een megaklus voor ons team om alles in één dag te prijzen, maar dankzij de geweldige inzet van ons team is dat gelukt. Inmiddels hebben alle planten een plekje gekregen in het tuincentrum van Van der Spek!"

'Het assortiment kamerplanten is echt enorm.'