Zonnebloem start met activiteiten

BOSKOOP - De Zonnebloem, afdeling Boskoop, start weer met activiteiten. Zo wordt op 19 maart een bingomiddag gehouden. De Boskoopse afdeling is ook dringend op zoek naar vrijwilligers.

"Eindelijk mogen we weer! Achter de schermen werken onze vrijwilligers weer hard met het organiseren van leuke activiteiten voor de Zonnebloem-deelnemers van Boskoop."

"Op zaterdag 19 maart is er een gezellige bingomiddag in de Plataan. Er zijn leuke prijzen, en voor een hapje en een drankje wordt gezorgd."

"We hopen dat we veel Zonnebloem-deelnemers een leuke middag kunnen bezorgen."

De Zonnebloem afdeling Boskoop is dringend op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om bezoekwerk te doen en/of activiteiten te organiseren. 

'Je kunt veel betekenen voor iemand anders'

"Als vrijwilliger bij de Zonnebloem zet je je in voor mensen met een lichamelijke beperking. Je kunt hen bijzondere momenten bezorgen. Met het doen van iets heel kleins kun je al veel betekenen voor iemand anders. En dat kan op verschillende manieren."

Geïnteresseerden kunnen mailen naar de secretaris via: secretarisboskoop@gmail.com. 

Meer informatie

Meer informatie over de Boskoopse afdeling van de Zonnebloem is te vinden op de website: www.zonnebloem.nl/boskoop en op de facebookpagina www.facebook.com/zonnebloemboskoop.