De Benthuizer Tennis Club (BTC) houdt op 25 maart een tennistoernooi voor 50+.
De Benthuizer Tennis Club (BTC) houdt op 25 maart een tennistoernooi voor 50+. (Foto: BTC)

Benthuizer Tennis Club: toernooi voor 50+

BENTHUIZEN - De Benthuizer Tennis Club houdt vrijdag 25 maart een open ééndags tennistoernooi voor 50+. Deelnemers strijden in poules voor dames-, heren- en gemengd dubbels. 

De spelers worden ontvangen met koffie of thee met een lekkernij erbij. Dan worden de eerste vijf banen bezet voor de vooral gezellige, maar zeker ook sportief, om de winst spelende teams. Rond lunchtijd wordt er een uitgebreide buffet maaltijd geserveerd, alles inbegrepen in het inschrijfgeld.

BTC wil de sponsoren aannemingsbedrijf van der Meer en Grand Café De Egel/Eetcafé De Hoek, hartelijk bedanken voor het opnieuw beschikbaar stellen van de mooie prijzen. Inschrijven kan via de website: www.benthuizertennis.club

BTC gaat voor het eerst meedoen met de padelcompetitie van de KNLTB. De zomercompetitie vindt plaats in juni en juli 2022. Padelspelers kunnen meedoen op vrijdagavond, zaterdag of zondag. Een team bestaat uit minimaal vier personen.
"Iedereen kan meedoen aan de padelcompetitie: beginners en wedstrijdspelers. "Iedereen die padel wil spelen is welkom."
Inschrijvingen met opgave van team (-captain en -leden), voorkeursdag en eventueel gewenste speelklasse graag uiterlijk 16 maart naar: padel@benthuizertennis.club o.v.v. KNLTB padel zomercompetitie 2022."