Castellum houdt een high tea voorafgaand aan de film.
Castellum houdt een high tea voorafgaand aan de film. (Foto: Castellum)

High tea in Downton Abbey stijl bij Castellum

Cultuur

ALPHEN AAN DEN RIJN - De langverwachte tweede film over de bewoners van Downton Abbey en hun personeel draait vanaf donderdag 28 april in Nederland. Om dit te vieren, houdt Castellum in Alphen aan den Rijn op zondag 1 mei, voorafgaand aan de film, een echte high tea. 

“Voor 25 euro geniet je voorafgaand aan de film van koffie of thee naar keuze met zoete en hartige hapjes. Daarna is het tijd voor ‘Downtown Abbey, A New Era’ met de gehele originele cast, onthullende geheimen en een bruiloft”, zo vertelt het theater. 

“Nadat de familie Crawley in de vorige film koninklijk bezoek kreeg van de koning en koningin van het Verenigd Koninkrijk, bereidt de familie zich nu voor op een nieuw avontuur en reizen ze af naar het zuiden van Frankrijk. Violet Crawley, de gravin van Grantham, is namelijk in bezit gekomen van een riante villa, die zij heeft bemachtigd dankzij een oude jeugdliefde. Zoals gewoonlijk komt een bezoek van de Crawleys met een hoop drama”, aldus het theater over de film.

De film draait net vanaf donderdag 28 april in Castellum. Wie op zondag 1 mei naar de film gaat, kan nu kaarten inclusief die voor de high tea kopen.

Kaarten voor de film zijn te koop op de website: www.theatercastellum.nl