Oranjepuzzeltour met auto, scooter of fiets

REGIO - Wegens het grote succes van vorig jaar houdt de Alphense Oranjevieringen van 27 april tot en met 8 mei nogmaals de oranjepuzzeltour door het Groene Hart. "Er is een vrije start, je kan beginnen wanneer je wilt en waar je wilt, want er zijn vijf startpunten. Je komt langs de mooiste plekken van onze gemeente en onderweg krijg je routevragen. Beantwoord je de vragen goed, dan kan je een prijs winnen."

"Vorig jaar moesten we de inschrijving sluiten door het grote aantal aanmeldingen en hebben we mensen teleur moeten stellen, dus daarom op herhaling”, vertelt organisator Jaap Spaargaren. 

“Het is een avontuurlijke puzzeltour door het Groene Hart voor het hele gezin", aldus Jaap Spaargaren. “Je kan met de auto, maar zeker ook op de fiets en scooter deelnemen”. Er kan gestart worden vanuit Alphen aan den Rijn, Koudekerk aan den Rijn, Aarlanderveen, Zwammerdam, Boskoop of Hazerswoude.

'Je komt langs de mooiste plekken'

"Stuur een mail naar oranjepuzzeltoer@aovinfo.nl en meld je aan. Je krijgt de routebeschrijving toegestuurd."

"Start de rit in Alphen aan den Rijn, Aarlanderveen, Zwammerdam, Boskoop of Hazerswoude-Dorp. Beantwoord de vragen tijdens de tour en mail de antwoorden naar oranjepuzzeltoer@aovinfo.nl en je dingt mee naar de prijs, een cadeaubon van 100 euro." De tour kan gereden worden van 27 april tot en met 8 mei.

Meer informatie over de oranjepuzzeltour en alle andere activiteiten op Koningsdag, woensdag 27 april, is te vinden op de website: https://aovinfo.nl/2022.