Gewichtsconsulent/voedingsdeskundige Yolanda Webbe.
Gewichtsconsulent/voedingsdeskundige Yolanda Webbe. (Foto: Aangeleverd)

Leefstijl verbeteren en klachten verminderen

Even voorstellen! Hallo, ik ben Yolanda Webbe, 51 jaar eh sinds kort begonnen als gewichtsconsulent/voedingsdeskundige. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in voeding en leefstijl, en besloot in 2018 van mijn hobby mijn werk te maken. Inmiddels ben ik afgestudeerd als BGN consulente, en specialiseer ik mij in overgang en voeding. 

Ik woon samen met mijn partner in Velserbroek en heb drie kinderen. Naast mijn werk, gezin en studie maak ik graag tijd vrij voor ontspanning door te wandelen, sporten (try-fit en hardlopen) een goed boek te lezen of nieuwe recepten uit te proberen.

Mijn specialisatie: overgang en voeding 

Rond de middelbare leeftijd kun je als vrouw veel last ondervinden van hormonale disbalans door de overgang. Klachten als opvliegers, slecht slapen, gewichtstoename, maar ook emotionele schommelingen kunnen een grote impact hebben op je leven. Ik help je graag met voeding en leefstijl advies om deze klachten te verminderen.

Ieder mens is uniek. Samen brengen we je huidige leefstijl in kaart en bepalen we wat het beste bij jouw specifieke situatie past. 

Gewichts- en voedingsadvies

Wil je afvallen, aankomen, of meer weten over gezonde voeding? Bij mij kun je ook terecht voor persoonlijke begeleiding een verantwoord advies als je niet in de overgang bent. Geen crash dieet, maar stap voor stap op weg naar een gezondere leefstijl.


In Haarlem vind je mij op woensdagmiddag en vrijdagochtend in de praktijk van Blom Therapeuten in Haarlem. Maar je kunt ook bij mij thuis terecht in Velserbroek. Via de aanvullende verzekering wordt een deel van de consulten vergoed. Neem gerust eens contact op voor een gratis kennismakingsgesprek!

Yolanda Webbe Food and Lifestyle
Tel. 06-28809586
Mail: info@yolandawebbe.nl
Website: www.yolandawebbe.nl