Het nieuwe jaar is begonnen.
Het nieuwe jaar is begonnen. (Foto: Pixabay)

Nieuwjaarsreceptie Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland

Algemeen

ENKHUIZEN/DRECHTERLAND - 2023 is officieel van start gegaan. Daarbij horen ook de jaarlijkse nieuwjaarsrecepties. De nieuwjaarsreceptie van de gemeente Enkhuizen vindt donderdag 5 januari plaats vanaf 19:30 uur. De nieuwjaarsreceptie van de gemeente Drechterland staat gepland voor dinsdag 10 januari vanaf 19:30 uur. De nieuwjaarsreceptie van de gemeente Stede Broec heeft 4 januari plaatsgevonden.

Iedere Enkhuizer is van harte uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie van gemeente Enkhuizen op donderdag 5 januari. Het programma ziet er als volgt uit: 19:30 uur - inloop, 20:00 uur - nieuwjaarstoespraak van burgermeester Van Zuijlen, gevolgd door een muzikaal intermezzo van gelegenheidsduo Anne Marije Kouwenhoven en Johan Kruizinga en tot slot om 20: 30 uur - uitreiking van de vrijwilligersspelden door wethouder Hoogervorst en burgemeester Van Zuijlen. De vrijwilligersspelden worden dit jaar uitgereikt aan vrijwilligers die zich hebben ingezet voor de samenleving in Enkhuizen. De nieuwjaarsreceptie wordt gehouden in het Peperhuis van het Zuiderzeemuseum, Wierdijk 12.

Drechterland

Het gemeentebestuur van Drechterland wenst iedereen een gezond en gelukkig 2023. Je bent van harte welkom op de nieuwjaarsreceptie op dinsdag 10 januari van 19:30 tot 21:00 uur in de Nederlands Hervormde Kerk, Kerkweg 113 Venhuizen. Tijdens de receptie zal burgermeester Michiel Pijl om 20:00 uur een nieuwjaarstoespraak houden.

Stede Broec

De gemeente Stede Broec houdt de nieuwjaarsreceptie op woensdag 4 januari van 19:30 uur tot 21:00 uur in het Postkantoor, Hoofdstraat 17 in Bovenkarspel.