Het team van Fit4lady Haarlem is er klaar voor: vrouwen coachen om hun doel te behalen.
Het team van Fit4lady Haarlem is er klaar voor: vrouwen coachen om hun doel te behalen. (Foto: aangeleverd)

Fitnessclub voor vrouwen in Haarlem

HAARLEM - Aan de Rijksstraatweg 248 a wordt druk gewerkt aan de conditie en kracht van vrouwen. Drie jaar geleden startte deze vestiging met een prachtig verbouwde club. Het stokje wordt nu overgenomen door de kersverse franchiseneemster Pauline Slagman. Om dit te vieren organiseert de fitnessclub voor vrouwen een Open Dag op zondag 8 januari van 10.00 tot 13.00 uur. Doe mee en ervaar een complete work-out in 30 minuten.

Pauline laat vrouwenharten sneller kloppen

“Iedereen weet dat regelmatig bewegen goed voor je is,” aldus Pauline. “De kunst is om het vol te houden. En daar blinkt Fit4lady in uit, met haar concept dat bedacht is door vrouwen voor vrouwen. Het is een circuittraining met afwisselende kracht- en cardiotraining van 30 minuten die voor iedere vrouw, ongeacht conditie en gewicht, haalbaar is. Ook vrouwen die te maken hebben met o.a. hart- en vaatproblemen, diabetes, of blessures kunnen gewoon bij ons sporten.” Pauline heeft een team van ervaren trainsters die voor ieder lid een persoonlijk plan opstellen. Zij houden hierbij rekening met het gewenste doel en het tempo dat de vrouw aan kan. 

Pauline vervolgt: "Door bezig te zijn met sport, maak je je hoofd leeg. Je voelt je fitter en energieker. Bovendien slaap je beter. Door regelmatig te bewegen, blijft je gewicht op peil en gaat je bloeddruk omlaag. Sporten bij Fit4lady is de ideale oplossing. Je kunt direct meedoen en hoeft dus niet meer op aanvangstijden te wachten. Vrouwen zien sporten bij ons vaak als momentje voor zichzelf en knappen er enorm van op. Ze krijgen meer energie en kunnen zo beter hun dagelijkse klussen aan.”


Open Dag van Fit4lady Haarlem. Zondag 8 januari van 10.00 - 13.00 uur. Rijksstraatweg 248 a tegenover de DeKa Supermarkt.



Afbeelding