Broker.
Broker. (Foto: aangeleverd)

Nu te zien bij Cinema de Vlugt

Algemeen

NIEUW-WEST - Bij Cinema De Vlugt, op steenworp afstand van Plein ’40-’45, Burgemeester de Vlugtlaan 125, draaien de allernieuwste films uit Hollywood, Bollywood en de rest van de wereld. Het gezellige Café De Vlugt is elke dag vanaf 9.00 uur geopend voor een lekkere kop koffie en een croissant of gebakje. De eerste film start rond 11.00 uur en de dag eindigt met een vertoning rond de klok van 21.00 uur. Tijdens de film kunnen bezoekers met een bak popcorn of nacho’s onderuit zakken in de comfortabele stoelen van de gloednieuwe filmzaal. 

De deuren van de theaterzaal zijn geopend voor nóg meer filmbeleving in Nieuw-West! Vanaf nu kunnen de bezoekers van Cinema De Vlugt genieten van nóg meer films. In een ultieme cosy setting kunnen bezoekers loungen op één van de kussens of ligstoeltjes. Natuurlijk zijn het beeld en geluid van optimale kwaliteit. Zo kan iedereen gezellig en comfortabel genieten van de beste films. Om het nog leuker te maken kosten de kaartjes voor de pop-up zaal maar 8 euro 50. Als een film wordt vertoond in de theaterzaal, dan wordt dat op de website aangegeven.

Het hele filmprogramma & info over kaartverkoop zijn te vinden op: www.cinemadevlugt.nl

Vanaf 12 januari: Broker 

Sang-hyeon en Dong-soo verdienen goed geld aan het stelen van ter vondeling gelegde baby’s, om ze vervolgens aan te bieden op de adoptiemarkt. Wanneer moeder So-young terugkomt op de beslissing om haar baby af te staan, ontdekt ze de twee mannen en hun illegale praktijk. Overspoeld door gevoelens van zowel moederliefde als wanhoop, besluit ze mee te helpen bij de zoektocht naar geschikte ouders voor haar kind. Ondertussen zitten de rechercheurs Soo-jin en Lee ze op de hielen…


Operation Fortune: Ruse de Guerrre. (Foto: aangeleverd)

Vanaf 12 januari: Operation Fortune: Ruse de Guerrre

Internationale inlichtingendienst Five Eyes rekruteert MI6 agent Orson Fortune (Jason Statham) om de verkoop van een nieuwe, dodelijke wapentechnologie die de wereldorde dreigt te verstoren, te voorkomen. Samen met CIA agent Sarah Fidel (Aubrey Plaza) en Hollywoodster Danny Francesco (Josh Hartnett), zal Fortune moeten infiltreren in het netwerk van de steenrijke wapenhandelaar Greg Simmonds (Hugh Grant) en een ramp te zien voorkomen.


The devil’s drivers. (Foto: aangeleverd)

Vanaf 12 januari: The devil’s drivers

In het gebied ten zuiden van Hebron, in een weids en prachtig landschap, wonen inheemse bedoeïenen. In hun midden hebben Israëlische kolonisten ommuurde dorpen gebouwd op de heuvels, waardoor de mensen worden afgesneden van hun land en watervoorziening. Afgemat na jaren van conflicten, zoeken de bedoeïenen werk in de bouw in Israël. Maar de regering ziet ze als een veiligheidsrisico. Alleen mannen die getrouwd zijn en minstens één kind hebben, krijgen een werkvergunning. Achternagezeten door het leger, steekt een mensensmokkelaar dagelijks de grens over. Een intiem maar schrijnend portret – gefilmd in een tijdsbestek van acht jaar – van een man met een hachelijk bestaan in een van de gevaarlijkste regio’s van de wereld.


Sevda Mecburi Istikamet. (Foto: Sercan Samanci)

Turkse film voor de buurt: Sevda Mecburi Istikamet (Turks gesproken met Nederlandse ondertiteling)

De bekende acteur Selim Erensoylu leert tijdens de opnames van een film Sevda kennen en ze worden verliefd. Deze liefde eindigt in een huwelijk. Sevda en Selim brengen een dochter met de naam Suna op de wereld. Op vierjarige leeftijd wordt er autisme bij haar geconstateerd. Uit wanhoop en angst dat zijn carrière eronder lijdt, besluit hij Sevda en Suna naar zijn moeder te sturen. Terwijl Selim in dagelijkse soapseries een rijke oude man speelt, komt zijn vrouw Sevda te overlijden. Gelijk stopt hij met zijn werk en gaat hij voor zijn, inmiddels volwassen, dochter Suna zorgen. Hun relatie verloopt moeizaam. Het leven van Suna is verweven in de wereld van de technologie en zij ziet alles door de lens van een camera in plaats van haar eigen ogen en verzint allerlei verhalen. Nadat Selim hierachter komt, gaat hij samen met zijn dochter op reis en vertelt hij haar het verhaal over haar vader en moeder en besluiten ze daar samen een film over te maken. Suna vindt dit een geweldig idee. Deze reis zal zowel Selim als Suna diep raken.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding