Bij FC Amsterdamse Bos wordt een voetbaltoernooi gehouden.
Bij FC Amsterdamse Bos wordt een voetbaltoernooi gehouden. (Foto: aangeleverd)
update

Velden voor eerste editie van het FC Amsterdamse Bostoernooi afgelast

Algemeen

AMSTELVEEN - De velden van voetbalvereniging FC Amsterdamse Bos zijn vanwege het slechte weer afgekeurd. De eerste editie van het FC Amsterdamse Bostoernooi dat vandaag zou worden gehouden, gaat niet door.  De feestactiviteiten die vanaf 16.00 uur staan gepland gaan wel gewoon door.

Een eerder bericht over dit voetbaltoernooi publiceerden we onlangs:

AMSTELVEEN - Aan de voet van het Wagnerstadion en aan de rand van het Amsterdamse bos wordt zaterdag 14 januari bij voetbalvereniging FC Amsterdamse Bos de eerste editie van het FC Amsterdamse Bostoernooi georganiseerd.

Aan dit toernooi nemen 35+-teams van gerenommeerde voetbalclubs deel, zoals: AFC Ajax, Nautilus, Taba, Geuzen Middenmeer, Legmeervogels, Jos Watergraafsmeer, AMVJ en FC Amsterdamse Bos.

Voetbalplezier

De dag biedt veel meer dan alleen voetbalplezier. Voor deelnemers, aanhang en belangstellenden is er die dag  op Sportpark Amsterdamse Bos van alles te doen. Naast een springkussen voor de kinderen kan er na afloop van het toernooi onder het genot van een hapje en een drankje worden geluisterd naar de muzikale noten van Amsterdamse topzanger Robert Leroy en DJ Jasper.

Locatie: Sportpark Amsterdamse Bos, Jan Tooropstraat 48, Amstelveen. Het toernooi begint om 11.00 uur en eindigt rond 16.00 uur.

Wie individueel of als team nog op zoek is naar een leuke nieuwe voetbalvereniging, dan is zaterdag ook de ideale mogelijkheid om de sfeer bij deze club van te proeven.

Voor meer informatie: info@amsterdamsebos.com..