Lijf & Visie biedt van alles aan op het gebied van gezondheid.
Lijf & Visie biedt van alles aan op het gebied van gezondheid. (Foto: Aangeleverd)

Ontspannen door kou!

Lijf & Visie staat voor positieve gezondheid en is het preventiecentrum van Schagen en omgeving. Jij hebt de hoofdrol in het verhaal dat ‘professioneel werken aan preventie’ heet. 

Wij hebben de mensen in huis die jou begeleiden in je route op weg naar fysiek, mentaal en sociaal maatschappelijk welzijn.

Naast de diverse behandelmogelijkheden binnen de fysiotherapie bieden wij ook vele sportmogelijkheden aan. Heerlijk trainen om te werken aan je gezondheid. Wat te denken van een Bootcamp, Fit2Run of trainen met een van onze trainers op onze FIT locatie bij Zwembad De Wiel. Met een FreeFitpas mag je gratis deelnemen aan één van de trainingen!

Echt iets unieks meemaken? Schrijf je dan in voor de 10 weekse Adem & Koude training. In deze 10 weken onderga je en complete reset boost door inzicht te krijgen in je ademhalingspatroon. Door de diverse ademhalingsoefeningen en het trainen met koude ervaar je welk profijt dit op je lichaam heeft. Gecombineerd met voedingsrust en meer kennis over de fysiologische processen van ons lichaam en het beter luisteren naar de signalen die je lichaam afgeeft leer je beter luisteren naar jouw lichaam.

Adem & Koude training kan onder meer zorgen voor een verbetering van het concentratievermogen, betere balans en rust in lichaam en geest, een beter functionerend immuunsysteem, minder stress, beter slapen en gewichtsverlies.

Wij starten 22 september met een nieuwe training. Inschrijven kan via www.lijfenvisie.nl/adem-en-koude-training of bel met 088-8282400. Meer weten? Kom kijken bij één van de demonstraties op onze Open Dag aanstaande zaterdag 18 juni van 10.00 tot 16.00 uur. Het adres is Piet Ottstraat 1 Schagen.