De Omringpas heeft veel voordelen
De Omringpas heeft veel voordelen (Foto: José de Jong)

Voordelen van de Omringpas

REGIO - Korting op verzekeringen, bij verschillende winkels, op trainingen en gratis huurperiode van krukken en rollators: het is zomaar een greep uit de ruim 100 voordelen van de Omringpas. 

Omringpas biedt voordeel en gemak op het gebied van welzijn, gezondheid en zorg. Ruim 55.000 mensen hebben zich in de afgelopen jaren al aangesloten bij de Omringpas en profiteren nu van de voordelen. Het is niet duur en de kosten zijn er zo uit. 

Persoonlijk advies

Op zoek naar een hulpmiddel? In de Omringwinkels en via de webshop worden bezoekers geholpen bij hun zoektocht naar het juiste hulpmiddel. Met de Omringpas profiteren klanten bovendien van 10% korting op het assortiment van de Omringwinkel, dit kan zo 20,- euro schelen. Binnen de Omringwinkel en de webshop staan goede service en persoonlijk advies centraal. Onze medewerkers geven de klanten een duidelijk advies, zodat zij het juiste product kunnen aanschaffen passend bij de persoonlijke situatie. 

Ontdek alle voordelen

Omringpashouders ontvangen ook vijf keer per jaar gratis het Omring Magazine, vol met inspirerende verhalen, informatie over zorg en extra voordelen. Met de Omringpas ontvangen pashouders ook tot wel 10% korting op diverse verzekeringen, korting bij verschillende winkels in West-Friesland en de Kop van Noord-Holland en op diverse dagjes uit. Genoeg redenen om een Omringpas aan te schaffen! Ben je benieuwd naar het hele aanbod? Ga dan naar omring.nl/omringpas.

Wil jij ook een Omringpas? De pas kost 24,95 euro per jaar, is geldig voor het hele huishouden en geeft volop voordeel. Vraag de Omringpas aan via 088-206 79 99 of omring.nl/omringpas.