Inloop voor jongvolwassenen met kanker

NIEUW-VENNEP - Jongeren en jongvolwassenen tussen 18 tot 39 jaar met kanker worden geconfronteerd met unieke psychosociale en praktische problemen. Als je wereld op zijn kop staat, is het logisch dat je veel leeftijdsspecifieke vragen hebt, zoals vragen over de impact van kanker op je opleiding, werk, relaties, seksualiteit en vruchtbaarheid. 

Het AYA-team organiseert hiervoor een inloop; een plek waar je je vragen kunt stellen en je ervaringen kunt delen met leeftijdgenoten. Op dinsdag 25 oktober van 19.30 tot 21.00 uur kun je terecht bij Adamas, centrum voor leven met en na kanker in Nieuw Vennep.

Voor wie?

Deze inloop is voor AYA’s. AYA is de afkorting van Adolescents en Young Adults, Aya’s zijn jonge mensen tussen de 18-39 jaar, die kanker hebben. Tijdens de inloop is er ruimte voor je vragen en om ervaringen te delen met leeftijdsgenoten. Ook je partner is van harte welkom. De spreker is een verpleegkundig specialist & consulent van het Spaarne Gasthuis. kijk voor meer informatie op: www.adamas-inloophuis.nl.

Aanmelden (verplicht)

Wil je deze avond bijwonen? Meld je dan aan via: info@inloophuiskennemerland.nl of (023) 888 5367Adamas via mail@adamas-centrum.nl of (0252) 680 233. Heb je vragen over deze bijeenkomst? Mail deze naar ayazorg@spaarnegasthuis.nl.