Henk Jan Biemond.
Henk Jan Biemond. (Foto: aangeleverd)

'Manuele Therapie E.S.® behandelt de oorzaak van uw klacht'

Manuele Therapie E.S.® is een effectieve manuele geneeswijze voor een breed scala aan klachten van het bewegingsapparaat. Uitgangspunt van deze methode is de gedachte dat pijnklachten en/of bewegingsbeperkingen vaak worden veroorzaakt door het niet goed functioneren van één of meerdere gewrichten in het lichaam. 

Niet meer dan 3 tot 5 behandelingen nodig

Door de verstoring in de bewegingsfuncties van alle gewrichten op te lossen, krijgt het lichaam weer de gelegenheid om te herstellen en zullen de klachten verdwijnen. Tijdens een behandeling, die meestal een uur duurt, worden de gewrichten van vrijwel het gehele lijf op een zachte, pijnloze maar uiterst effectieve wijze gemobiliseerd. 

De gewrichten worden tijdens de behandeling niet gemanipuleerd of “gekraakt”. Dit maakt dat Manuele Therapie E,S.® een zeer veilige behandelvorm is. Vanwege de grote effectiviteit van deze behandelvorm zijn doorgaans niet meer dan 3 tot 5 behandelingen noodzakelijk.

Wat reageert goed op manuele therapie

Klachten die goed reageren op Manuele Therapie E.S.® zijn bijvoorbeeld nek- en schouderklachten, de gevolgen van beginnende arthrose, hernia- en whiplashklachten, lage rug- en bekkenklachten en bepaalde vormen van hoofdpijn en duizeligheid.


Voor meer informatie over Manuele Therapie E.S.® en over mijn manier van werken verwijs ik u graag naar mijn website: www.biemondmanueletherapie.nl.


Henk Jan Biemond

Manueel Therapeut E.S.®

Etta Palmstraat 272

2135 LM Hoofddorp

Tel: 06-48619177


www.biemondmanueletherapie.nl

info@biemondmanueletherapie.nl