Volly’s is een dagbesteding aan het Hilbersplein 7a in Beverwijk en wordt gerund door Marieke en Annemiek.
Volly’s is een dagbesteding aan het Hilbersplein 7a in Beverwijk en wordt gerund door Marieke en Annemiek. (Foto: aangeleverd)

Volly's dag besteding

BEVERWIJK - Volly’s is een dagbesteding aan het Hilbersplein 7a in Beverwijk en wordt gerund door Marieke en Annemiek. Twee enthousiaste dames met ruime ervaring in de zorg. Zij ontwikkelden samen het plan dagbesteding ‘nieuwe stijl’. Het hoofddoel: deelnemers centraal stellen zodat ze blijven meedraaien in de maatschappij. 

Volly’s is een laagdrempelige dagbesteding. Dagbesteding niet gekoppeld aan een (grote) zorginstelling, maar een dagbesteding waarbij persoonsgericht gewerkt wordt. Er worden groepsactiviteiten aangeboden en er is een mogelijkheid voor 1 op 1 begeleiding. Samen is er een koffie- en lunchmoment en daarbuiten worden er persoonsgerichte activiteiten aangeboden. Denk hierbij aan een wandeling, een creatieve activiteit, de krant lezen, een gesprek of een spelletje doen.

Volly’s combineert de dagbesteding met een hobby- cadeauwinkel en er worden creatieve workshops gegeven. De doelgroep is breed, iedereen is van harte welkom. Na een kennismakingsgesprek zal de zorgvrager (en eventuele mantelzorger) samen met Marieke en Annemiek besluiten welke dag(en) het meest geschikt is/zijn om naar Volly’s dagbesteding toe te komen. De Kosten kunnen particulier betaald worden of via een vergoeding uit een PGB (persoonsgebonden budget). Voor meer informatie over Volly’s dagbesteding: www.vollys.nl. Volly’s dagbesteding is geopend van dinsdag t/m zaterdag.


Zaterdag 22 en 29 oktober van 11.00 tot 15.00 uur is iedereen van harte welkom op de inloopdag. Kom kennis maken, sfeer proeven en stel vrijblijvend uw vragen.


Volly’s dagbesteding, tel.0251-296042. Email: byvollys@gmail.com, www.vollys.nl

Logo van Volly's Dagbesteding.