Zomeravondbridgen voor paren

PURMEREND - Vorig jaar deden voor het eerst twee bridgeverenigingen (Pubriso en BC Wardy) mee aan de Sportbeurs op het Makado Winkelcentrum in het kader van het jaarlijkse Sport'in Sportfestival.

De bridgeclubs waren blij verrast hoe gezellig en betrokken zij werden bij dit, door het Taekwondo Center georganiseerde Sportfestijn. Bridgers tussen de vechtsporters bleek geen probleem. Met hun informatiestand trokken zij veel positieve belangstelling voor hun bridgesport.

Sinds 1 januari jl. zijn beide clubs gefuseerd en heten nu Bridgeclub Purmerend. Dit jaar zullen zij opnieuw op de Sportbeurs van de partij zijn om zo de inwoners van Purmerend en de Beemster in de gelegenheid te stellen kennis te maken met de bridgesport én de Bridgeclub Purmerend.

In het kader van het samengaan organiseert Bridgeclub Purmerend voor alle bridgeparen van Purmerend en de Beemster een 'Zomeravondbridge 2023' op de donderdagavonden. Deze vindt plaats van 22 juni tot en met 31 augustus in  Wijkcentrum De Inval. Alle bridgeparen zijn van harte uitgenodigd om vrijblijvend hier aan deel te nemen. Men hoeft dus geen lid te zijn óf te worden van de bridgeclub.

De Sportbeurs is overigens bij uitstek ook een mooie gelegenheid om bridgers voor de Zomeravondbridge uit te nodigen. Maar wat de club vooral wil is mensen enthousiast maken voor deze mooie denksport en het nieuwe fenomeen Kwikbridge en/of een cursus Bridgen.

Voor meer informatie kunnen de bridgers kijken op de website van de club (www.4058.bridge.nl) of contact opnemen met het secretariaat via bridgeclub.purmerend@gmail.com