Groot publiek, Arno Kantelberg en camera's omlijsten de rode loper.
Groot publiek, Arno Kantelberg en camera's omlijsten de rode loper. (Foto: Evert Ruis)

Succesvolle catwalk in de binnenstad

PURMEREND – Het beloofde een spektakel te worden, en dat werd het. De Rode Loper Show afgelopen zaterdag op de Kaasmarkt bood het grote publiek een mooi event. Zo’n twintig modezaken en boetieks toonden er op de rode loper onder de stralende zon hun nieuwe collecties, aan elkaar gepraat door niemand minder dan Arno Kantelberg, de ‘stijlpastoor des Vaderlands’.

De deelnemende modezaken lieten een gevarieerd trendy modebeeld zien, van kinderkleding tot netjes tot badkleding. Waarmee de modellen, van jong tot ouder, onder aanmoediging van het enthousiaste publiek, zelfbewust hun rondje op de rode loper liepen. Zeker voor de badkledingdragers was het warme weer vast een fijn extraatje.

De kinderen maakten graag gebruik van de mogelijkheid om gratis een mooie kindertattoo te laten zetten, of zich te laten schminken. En leerlingen van dansschool NVH luisterden het geheel op met leuke optredens. Niet alleen de geroutineerde Arno Kantelberg gaf het event extra cachet, dat deden ook de camera’s van RTV Purmerend die langs de rode loper waren opgesteld. Een feestelijke en geslaagde middag kortom, die de veelzijdigheid van de binnenstadondernemers prima over het voetlicht bracht.


De deelnemende winkels waren: Hermee, M&N bodyfashion, Shoeby, Love & Fashion Boutique, Pearls and Swines, Ago e Filo stoffen en mode, Norah, Bram Mannenmode, Deitmers Select, Moné Lederwaren, Leeda, Bleusz, Kids of babe, Blossom, De Jongh Fietsspecialist, Starts Studio en De Wereldwinkel.

Mode voor alle leeftijden.
Afbeelding
Afbeelding