Finn: lief, speels en vrolijk.
Finn: lief, speels en vrolijk. (Foto: aangeleverd

Finn zoekt een beetje stabiliteit

Deze knappe kerel met zijn prachtige bruine kijkers heet Finn. Finn is een gecastreerde Roemeense kruising van 4 jaar oud, die uitkijkt naar een ervaren hondenbaasje, die hem voldoende stabiliteit, structuur, aandacht en liefde kan bieden.

Finn is een ontzettende leuke, speelse, vrolijke en lieve hond, die heerlijk met je kan knuffelen en kusjes geeft. Ook speelt hij graag met andere honden, maar hij kan zich ook goed vermaken met een bal of trektouw. Finn is een hond die gehoorzaam is, zich snel aanpast en die ook makkelijk mee op reis gaat.

Finn leidt op dit moment een beetje een nomadenbestaan, gezien zijn huidige baasje geen vaste woon- of verblijfplaats heeft. Dat terwijl Finn juist erg veel behoefte heeft aan rust, regelmaat, voldoende beweging en een duidelijke structuur. Onverwachtse dingen kan Finn erg spannend vinden en in drukke situaties kan hij overprikkeld raken. De verwachting is, dat in een stabiele leefomgeving Finn goed tot rust zal komen en zijn gedrag hierin zal veranderen. Bij wie mag deze ontzettende leuke en lieve kerel komen wonen? 

Ben je benieuwd of Finn bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Finn wil graag wat stabiliteit.