De ijzers in het vet, de wieltjes gaan weer onder.
De ijzers in het vet, de wieltjes gaan weer onder. (Foto: aangeleverd)

Zondag open dag bij inline-skateclub

PURMEREND - Zondag 2 april is vanaf 12.00 uur een open dag bij de IJs- en Inline-skateclub Purmerend op sportcomplex De Purmerring aan het Trimpad 10. 

De kunstijsbaan in Hoorn is nog niet dicht of bij de IJs en Inline-skateclub loopt alles alweer op rolletjes. De ijzers in het vet, de wieltjes onder de schoen. Het inline-skaten (ook wel bekend als skeeleren) gaat weer beginnen. Jong en oud, beginners, gevorderden, wedstrijdrijders, alles en iedereen is van harte welkom bij de club.


Iedereen die ooit wel eens heeft willen proberen hoe het voelt om op wieltjes te staan is van harte welkom. Instructeurs zijn er om de beginselen van het inline-skaten bij te brengen. De gezellige kantine, de prachtige baan, de altijd vrolijke instructeurs staan vanaf 12.00 uur klaar om iedereen te ontvangen. Nog geen skeelers? Geen probleem. Skeelers en beschermingsmateriaal zijn beschikbaar.


Sportcomplex De Purmerring ligt misschien voor menigeen een beetje verscholen achterin de wijk Wheermolen. De Purmerring is misschien wel één vna Purmerends meest onbekende pareltjes. Maar voor menigeen geldt: als je er ooit geweest bent, wil je nooit meer weg. Wie weet gaat dat ook voor jou gelden.