Afbeelding
(Foto: )

Cursus Songwriting voor elke muzikant

PURMEREND - Een droom voor de meeste muzikanten; hét ultieme liedje schrijven. Docent Lisa gaat de uitdaging aan om in deze cursus samen deze droom na te jagen. Dinsdag 4 april start deze serie van 10 lessen in het hoofdgebouw Muziekschool Waterland.

In groepsvorm wordt er gewerkt aan de basis van een lied, door analyses te maken van bestaande liedjes en deze toe te passen op eigen ideeën. Hier leert men houvast te krijgen in het proces van schrijven en krijgen de deelnemers tools aangereikt waarmee ze aan de slag kunnen. Docent Lisa Rietveld geeft sinds 2018 les in songwriting. Door haar eigen ervaring als artiest onder de naam 'Leah Rye' geeft ze op een overzichtelijke manier coaching in het ongrijpbare proces van songwriting.

Het maakt niet uit op welk niveau de deelnemer zit. Lisa levert maatwerk af zodat iedereen wat van deze lessen opsteekt.

Cursus Songwriting vindt plaats in het gebouw van Muziekschool Waterland aan de Geulenstraat 62 in Purmerend. Start dinsdag 4 april 19:45 uur.


Aanmelding kan nog via de website: www.muziekschoolwaterland.nl, onder het tabblad cursussen. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden via telefoonnummer 0299-427812 of mail naar info@muziekschoolwaterland.nl