Afbeelding
(Foto: Pixabay)

Invitatietoernooi levert 'Butje 13' aantal nieuwe leden op

NECK - Onder een bewolkte hemel, maar zonder neerslag, heeft Butje 13 zondag 26 maart een zeer geslaagd invitatietoernooi gehouden. Met 30 gastspelers, die veelal een clublid als partner kregen, waren alle 14 banen volledig bezet.

Onder het motto, dat gezelligheid troef moest zijn, was men toch redelijk fanatiek aan het jeu de boulen. Na 2 rondes was het pauze, waar de kantinecommissie het goed druk had met de verkoop van etens- en drinkwaren. Ondertussen verkocht de wedstrijdcommissie veel loten, waar erg veel goede en waardevolle prijzen mee gewonnen konden worden. De middenstand had zich van haar goede kant laten zien.

Na de derde ronde was de kantine weer goed gevuld, want iedereen wilde wel wat winnen. De winnaars van deze middag werden ook in het zonnetje gezet, want die brak langzaam door.

Naast de gezelligheid, de mooie omzet voor de Sportstichting en de netto opbrengst van de loterij kon de Jeu de Boulevereniging uit Neck ook 5 nieuwe leden inschrijven. Daarmee heeft Butje 13 nu ruim 60 leden. Kortom, het was een prima dag en en een ware promotie voor deze snelgroeiende Jeu de Boulessport.

.

Afbeelding