De lessen zijn voor iedereen die het leuk lijkt om te Gymmen Als Vroeger!
De lessen zijn voor iedereen die het leuk lijkt om te Gymmen Als Vroeger! (Foto: Stef Grevenstuk)

Nieuw: Gymmen als Vroeger

PURMEREND - Gymmen als Vroeger is een sportclub voor volwassenen, onder leiding van gymdocent in opleiding Stef Grevenstuk. Stef organiseert een gevarieerd programma waar iedereen vanaf 18 jaar aan mee kan doen. Herbeleef de leukste herinneringen van de gymlessen van vroeger, afgewisseld met de spellen van nu.

De deelnemers zijn samen actief en doen iedere week iets leuks zoals balspellen, tikspellen, ringzwaaien, tafeltennis, dansen, kwartetvoetbal, trampolinespringen, het James Bondspel en noem maar op. Lekker samen bezig zijn en iedere les is weer een nieuwe verrassing. Met uitdagingen op gebieden als conditie, spelinzicht en samenwerken. In de zomermaanden zijn de gymlessen buiten, net als vroeger.

De groep bestaat op dit moment uit dames en heren van 18 tot 70 jaar, iedereen sport mee op zijn of haar eigen niveau. 

Interesse om gevarieerd te sporten? Goede herinneringen aan de gymlessen van vroeger op school? Kom een keer vrijblijvend meedoen, de eerste proefles is helemaal gratis. De lessen zijn iedere woensdagavond van 20.00-21.00 uur aan de gymzaal aan de Limbostraat (Weidevenne) in Purmerend. Vooraf wel graag even aanmelden via www.gymmenalsvroeger.nl of neem contact op met Stef Grevenstuk via 06-25596982