Nhung Dam
Nhung Dam (Foto: aangeleverd)

Nhung Dam in Boeken bij Betje

MIDDENBEEMSTER -  Boeken bij Betje ontvangt op vrijdag 14 april de schrijfster Nhung Dam in Cultureel Centrum Onder de Linden.

Nhung Dam (Groningen 1984) is schrijver, theatermaker en actrice. Na haar studie psychologie ging ze naar de Amsterdamse toneelschool en Kleinkunstacademie. Ze speelde bij diverse toneelgezelschappen en is regelmatig te zien in tv-series en films zoals Dertigers, Hendrik Groen en Flikken Maastricht. In 2017 verscheen haar debuutroman ‘Duizend Vaders’. 

Haar nieuwste roman ’Definitie van Liefde’ is net verschenen als ze op 14 april naar Boeken bij Betje in Middenbeemster komt. Vers van de pers! Nhung vertelt in deze roman over de actrice Rose. Het is een verhaal over ontworsteling, moederschap, migratie, kunst en seks. Over het zelfbeschikkingsrecht van de vrouw.

Na afloop van het gesprek is er tijd om boeken te bekijken en/of te kopen en de schrijver en Alexander Reeuwijk te spreken.

Tijd: 20.00-21.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur). Entree: 12 euro (incl. koffie/thee en Betjebonbon). Betalen kan aan de kassa met pin of contant

Reserveren: boekenbijbetje@gmail.com

Cultureel Centrum Onder de Linden, Middenweg 150, Middenbeemster