Anthony Holt, David Nathan en Caroline Ravn schitteren op 21 mei in H20.
Anthony Holt, David Nathan en Caroline Ravn schitteren op 21 mei in H20. (Foto: aangeleverd)

Internationale show van illusionisten David Nathan & Friends in H20 Purmerend

Nieuws

PURMEREND - Illusionist David Nathan (bekend van onder andere Holland’s Got Talent) slaat de handen ineen met 2 internationale illusionisten uit België en Zweden voor een wervelende magic show van wereldniveau! Op zondag 21 mei is de International Magic Show te zien in de prachtige zaal van H20 in Purmerend. 

Nieuw concept in Nederland zal zeker een vervolg hebben 

David won al diverse (internationale) prijzen voor zijn magische familieshow. Nu, in 2023, komt hij samen met zijn team terug met een splinternieuwe show in H20 te Purmerend. Voor het eerst bundelt hij zijn krachten en schakelt hij internationale collega’s in. Dit concept is nog helemaal nieuw in Nederland, en zal zeker een vervolg hebben. David heeft een groot netwerk aan illusionisten over de hele wereld, onder andere uit Amerika, Canada, Frankrijk, en nog vele andere landen. 

Deze eerste editie deelt hij het podium met Anthony Holt uit België, en Caroline Ravn uit Zweden. Beiden behoren ze tot de absolute top van hun land.

David Nathan is de nieuwe generatie in magic. Een ambitieuze illusionist die gezien zijn leeftijd al veel op zijn naam heeft staan. Zo won hij verschillende internationale prijzen, heeft hij een eigen theatershow, en was hij te zien in diverse tv-programma’s. Gevestigde namen als Hans Klok, Victor Mids & Rob Lake schakelen David regelmatig in voor ondersteuning.

De show start om 16.00, de zaal gaat open om 15.00. De hele show duurt ongeveer 120 minuten, inclusief pauze. Tickets zijn inclusief een welkomstdrankje.