Afbeelding
(Foto: archieffoto)

Open Dag bij Theater Onder de Linden

MIDDENBEEMSTER - Op donderdag 18 mei, Hemelvaartsdag, zet Theater Onder de Linden de deuren open voor alle bezoekers van de “Open Dag Beemster”. Ze zijn open van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Iedereen kan binnen lopen, de koffie en thee staat klaar. Er is de gelegenheid om met vrijwilligers te praten over vrijwilligerswerk en wat er allemaal gebeurt in Onder de Linden. Iedereen is van harte welkom om binnen te lopen en te ervaren hoe leuk het kleine theater is.


Elk uur is er een optreden van Ken Lok op piano. Ken is bekend van het Jongerenpodium. Hij speelt verschillende stijlen muziek met spectaculaire improvisaties, zoals nummers van ABBA, Guus Meeuwis of een klassiek stuk van Chopin. Hij doet dit al jaren met een enorme gedrevenheid. Zijn optreden bij de Cultuursalon in Onder de Linden maakte een enorme indruk bij het publiek. Bij het Jongerenpodium heeft Ken zijn huidige band gevormd en speelt in die band basgitaar. Met deze band spelen ze inmiddels op diverse podia. 

Vlooiencircus

Opzienbarend is ook het Vlooiencircus buiten op straat, bij de entree van Onder de Linden. Dit “Speelvlooiencircus” is een succesvolle interactieve speeltuin. Kinderen kunnen spelen met allerlei circusattributen zoals jongleerballen en de circusloopbal. Kinderen kunnen zich ook verkleden, kortom echt plezier! En natuurlijk is het feest helemaal compleet met het applaus van ouders en vrienden na het vertonen van hun kunsten op dit kleine circuspodium!

Potje schaken

Binnen kunt u met de schaakvereniging een spelletje schaken. Op die manier kunt u kennismaken met deze bijzondere sport.