Pepe heeft een beetje rust nodig.
Pepe heeft een beetje rust nodig. (Foto: aangeleverd)

Pepe is een trouw maatje

Met veel pijn in het hart wordt er een nieuw thuis gezocht voor 2,5 jaar oude reu Pepe. Pepe is een trouw maatje, die graag bij je in de buurt is, maar ook prima even alleen kan. 

Pepe geniet van een (lange) wandeling en even spelen. In de natuur krijgt hij altijd de blije zoomies en hij speelt graag met (de meeste) andere hondjes. Bekenden begroet hij met veel enthousiasme en vreemden kan hij goed met rust laten, maar als ze hem willen benaderen kan hij fel reageren.

Pepe is thuis waaks en met alle hectiek in de buurt heeft hij veel om zich druk over te maken. Daarnaast vindt hij vreemden spannend en heeft hij toch vaak met ontmoetingen in de stad te maken die hem stress bezorgen. Doordat hij met zo veel moet dealen, krijgt hij te weinig rust om te ontspannen en lijkt zijn emmertje over te lopen. Er wordt nu een plek gezocht waar hij vrij en onbezorgd hond mag zijn.

Pepe gaat idealiter wonen bij een baasje met ervaring met honden met een rugzak, die buiten de stad woont met een omheinde tuin of erf waar hij vrij kan rondbanjeren. Het liefst samen met een ander hondje of meerdere. (Kleine) kinderen of katten zijn geen match.


Ben je benieuwd of Pepe bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.