Het team van De Wolf is je graag tot dienst.
Het team van De Wolf is je graag tot dienst. (Foto: aangeleverd)

De Wolf voor Verf en Wonen helpt met de aanpak van buitenschilderwerk

PURMEREND - Dit is hét moment om het buitenschilderwerk aan uw woning aan te pakken. De dagen zijn lang genoeg en het is nog niet te warm om de schuur beitsen, de voordeur weer laten glimmen of de schutting te schilderen. Met de juiste voorbereiding en met gebruik van de juiste producten zijn dat klussen die u heel goed zelf uit kunt voeren. Onderhoud zorgt ervoor dat uw huis er weer tiptop bij staat, en het verzekert u van een langdurige bescherming van het houtwerk. Het team van De Wolf Verf en Wonen komt daarbij uitstekend van pas.

Want naast de arbeid van de schilder kunt u nu ook nog 30% besparen op de aankoop van de verf. Als extraatje geeft De Wolf tot en met 19 mei korting op alle buitenlakken van Sigma en Sikkens.

Met goede materialen en een goed advies bereikt u een nóg beter eindresultaat. "Wij van De Wolf voor Verf en Wonen hebben daarvoor alles in huis. Alle producten voor het repareren van beschadigd hout, uitstekende verf van de topmerken Sigma en Sikkens en bijbehorend gereedschap.  En natuurlijk advies op maat voor uw buitengevel. Of het nou gaat om kleuradvies of technisch advies, onze ervaren toppers Dennis, Charita en Hennie denken met plezier met u mee.

Kiest u voor de klassieke combinatie grachtengroen met gebroken wit? Of worden het strakke kozijnen in antraciet? Of bent u toe aan een compleet nieuw kleurenpalet? Neem dan een foto mee van uw huis, en de specialisten van De Wolf maken een plan. 

Kwaliteitsverf zorgt voor het behoud van uw houtwerk. "Met onze producten en adviezen kunt u het huis mooier, makkelijker en voordeliger in de verf zetten!"

De Wolf Verf, Peperstraat 17-19 1441BH Purmerend, tel. 0299 42 13 91 info@dewolfverf.nl