Ervaar hoe het is om in een orkest te spelen.
Ervaar hoe het is om in een orkest te spelen. (Foto: aangeleverd)

Orkestproeverij Harmonie Crescendo

PURMEREND - Spelen in een orkest, zelfs als je nog niet zo lang les hebt of als je lange tijd niet hebt gespeeld? Maak kennis met Harmonie Crescendo en ervaar zelf hoe het is om in een orkest te spelen.

De 'proeverij' wordt gehouden op de dinsdagavonden 4, 11 en 18 juli en is speciaal bedoeld voor beginnende muzikanten van alle leeftijden. Je speelt mee in het Opleidingsorkest. Mis deze kans niet en meld je aan! Deelname is gratis.

De laatste repetitie wordt afgesloten met een klein informeel optreden op deze tevens laatste repetitieavond van het seizoen. Dit wordt traditioneel gedaan onder het genot van een hapje en een drankje.


De tijd op 4 en 11 juli is van 18.45 tot 19.45 uur en op 18 juli begint het om 19.30 uur. In P3, Purmersteenweg 17- 19, Purmerend (ingang achterzijde) Ben je verhinderd om aan de proeverij deel te nemen, maar wil je toch graag een keer meespelen, kom dan op een andere dinsdagavond langs in P3, maar meld je van te voren wel even aan.

Aanmelden per mail

Aanmelden kan door een mail te sturen aan secretariaat@crescendo-purmerend.nl. Vermeld hoe lang je les hebt en welk instrument je speelt, wij nemen dan contact met jou op. Aanmelden kan tot eind juni. Je ontvangt dan de muziek die we gaan spelen ter voorbereiding.