Maurits Wagenaar en Bert Bouman overhandigden de waardebonnen aan de heren Nelissen en Schouten van de Voedselbank.
Maurits Wagenaar en Bert Bouman overhandigden de waardebonnen aan de heren Nelissen en Schouten van de Voedselbank. (Foto: aangeleverd)

Lions geven 127 waardebonnen van H&M

PURMEREND - In december 2022 hebben de beide Lionsclubs in Purmerend, Purmerend-Whereland en Purmerend Marktstaede, weer zo’n 150 kerstbomen geleverd en thuis bezorgd in onze regio. De totale opbrengst van deze actie was € 2.540,-. En daarmee voldoende om aan 127 kinderen een kledingbon van € 20,- voor H & M in Purmerend te kunnen geven.

Deze kinderen zijn tussen 6 en 19 jaar en maken deel uit van gezinnen die bij de Voedselbank in Purmerend terecht kunnen. Het gaat daarbij om de regio Waterland, Purmerend en Beemster. Mooi dat de besteding zowel aan kinderen en de bedrijven ten goede komt in onze eigen regio.


Dat was ook één van de gestelde voorwaarden bij het bepalen van het doel van de opbrengst. Onlangs zijn de bonnen overhandigd door vertegenwoordigers van beide Lionsclubs, Maurits Wagenaar en Bert Bouman, aan Hans Nelissen en Anton Schouten van de Voedselbank in Purmerend De bonnen zijn inmiddels uitgedeeld en hopelijk ook besteed bij H & M.