De DISband zorgt voor een energiek feestje.
De DISband zorgt voor een energiek feestje. (Foto: aangeleverd)

Lokale muzikale talenten bij P3 op de camping

PURMEREND/BEEMSTER - Op 8 en 9 juli popt P3 weer op bij ‘Camping in het fruit’ in de Zuidoostbeemster. Op beide dagen is er veel aandacht voor lokaal talent met optredens van de DISband, Born a Tribe, Herb’s Excellent Adventure, Marcel Kapteijn & de Raindogs, Tim Knol & the Wandering Hearts en Jam.

Op zaterdag 8 juli staat het lokale talent Jam op de camping. Zij spelen samen met Maaike grappige liedjes over het leven. Ook de Hoornse Tim Knol met zijn nieuwe band the Wandering Hearts is van de partij. Daarnaast kun je luisteren naar poëtische Indie van de Toegift, moderne Ethiopische funk van Entoto en kwetsbare indierock van Loupe. De Muzikale Wandeling heeft ook een lokale twist. Naast de optredens van Old Time String Band en Son of Witch treedt de Purmerendse Soraya op.

Op de zondag staat er veel lokaal talent op het podium. Dit is een selectie van het lokale talent dat eerder dit jaar tijdens het Nieuwjaarsfestival in P3 stond. De DISband zorgt voor een energiek feestje met swingende medleys en knallende rocknummers. Ook bij de dansbare reggae van Born a Tribe gaan de voetjes van de vloer. Marcel Kapteijn en the Raindogs spelen rauwe intieme blues en Tedd Boss dampende soulvolle rock. Patrick Oxsener brengt pretentieloze indiefolkbalads terwijl hij later samen met Herb’s Excellent Adventure alternatieve rock ten gehore brengt. Naast al het lokale talent zorgt Gruppo Sportivo voor een vleugje nostalgie met hun Nederpopklassiekers. De avond wordt afgesloten door Gerard Alderliefste met de mooiste Franse Chansons.

P3 Popt op! P3 op de Camping. Voor meer informatie en kaartverkoop ga naar www.p3purmerend.nl

Jam speelt grappige liedjes over het leven.