Adriana net na de val waardoor ze haar bovenbeen op  3 plaatsen brak.
Adriana net na de val waardoor ze haar bovenbeen op 3 plaatsen brak. (Foto: aangeleverd)

Getuige(n) gezocht van ongeval met e-bike

PURMEREND - Adriana, een van de lezers van Nieuwsblad Purmerend, doet voor de verzekering een oproep aan eventuele getuigen van het ongeval dat haar op 26 augustus 2022 rond de klok van 13.00 uur nabij het bruggetje bij de Koningsvaren in de Gors overkwam. 

Purmerendse brak bovenbeen op 3 plaatsen en zit nu met gebakken peren

Rijdend op haar e-bike moest ze plotseling uitwijken voor een dame op een scooter met twee tassen aan het stuur. Door de schrik van beiden kwam Adriana in de kant van de weg terecht en viel. Het gevolg was dat ze haar bovenbeen op 3 plaatsen brak. Nu bijna een jaar verder is ze nog steeds aan het revalideren. Ze loopt nog steeds met krukken en enig uitzicht op verbetering is er (nog) niet. 


De scooter, die om onverklaarbare reden begon te slingeren, kwam vanuit de richting van de Jaagweg aanrijden. De dame in kwestie vroeg na de val nog wel hoe het met Adriana ging, maar nadat ze zag dat anderen zich over haar hadden ontfermd, reed ze zonder achterlating van gegevens door. 

Afwachten

“Ik dacht aanvankelijk nog dat het meeviel, want mijn heup was niet gebroken. Maar nu, na bijna een jaar, kijk ik uit naar volgend jaar omdat de artsen mij vertelden dat volgend jaar hopelijk weer alles ok is. Ook de zenuwen hebben een klap gehad”, vertelt Adriana.

Verzekering

Doordat ze nu geen aanspraak kan maken op de verzekering is ze afhankelijk van mensen die het hebben gezien of na de val van Adriana ter plaatse zijn geweest. “Ik zeg niet dat ze schuldig is, maar de dame op de scooter had toch wel even haar gegevens kunnen achterlaten.”


Adriana hoopt dat alsnog getuigen zich melden. Ze is telefonisch bereikbaar op 06 54 78 50 94.