Van links naar rechts Jorja Ackermans, Mely Elzinga, Juno Alderden, Maxime de Koster, Lily Hemelrijk, Manika Vlugt, Mare Tonka , Julia Knook, Bahareh Karaer, Aimee Tonka.
Van links naar rechts Jorja Ackermans, Mely Elzinga, Juno Alderden, Maxime de Koster, Lily Hemelrijk, Manika Vlugt, Mare Tonka , Julia Knook, Bahareh Karaer, Aimee Tonka. (Foto: aangeleverd)

MHCP meisjes 14-3 ongeslagen zaalhockeykampioen

Algemeen

PURMEREND - Na het kampioenschap op het veld waren de verwachtingen voor het zaalseizoen hooggespannen bij de meiden van MHCP 14-3. De omschakeling van het kunstgras naar de zaal ging ze echter goed af. Na 10 gespeelde wedstrijden stond het team met 7 overwinningen en 3 gelijke spelen ongeslagen bovenaan. Zondag 19 februari werden de laatste twee wedstrijden van het seizoen gespeeld en een overwinning op nummer twee AMVJ was al voldoende om de titel te pakken. Ondanks een zenuwachtig begin wonnen de meiden met zeer degelijk spel met 2-0 en was de titel veiliggesteld. De laatste wedstrijd tegen Hurley werd met 6-0 in stijl afgesloten en daarmee bleef de ongeslagen status ook in stand. Met het behalen van het kampioenshap promoveren de meiden en spelen ze nu in de 5e klasse.