Dat kinderen ertoe doen is nu ook zichtbaar in het logo.
Dat kinderen ertoe doen is nu ook zichtbaar in het logo. (Foto: www.bakenpurmerend.nl)

Basisschool Het Baken onthult nieuw logo

Algemeen

PURMEREND – Vijf kinderen met elk een letter van de naam van de school. Op die manier onthulden leerlingen van basisschool Het Baken woensdagochtend 22 februari op het schoolplein het nieuwe logo.

Met de klusmannen nog op de ladders stonden alle leerlingen van de school op het schoolplein om het nieuwe logo te bekijken. Als onderdeel van stichting CPOW heeft de school een ververst logo gekregen, dat in lijn is met de huisstijl van de collega-scholen.

Tijdens de onthulling stappen vijf leerlingen naar voren, die vertellen waar de letters voor staan. De B voor Betrokkenheid, de A voor Aandacht, de K voor Kwaliteit, de E voor Enthousiasme en de N voor Normen en waarden. De oudste leerling van de school, Romy, laat trots het nieuwe logo zien. “Op ons logo staan kinderen afgebeeld, want jullie doen er toe. Samen ontdekken we jouw koers”, zegt directeur Jeanine Appelman. Het nieuwe logo is voor de school een mooie gelegenheid voor een klein feestje. Na de onthulling genieten alle leerlingen en teamleden van heerlijke tompoezen met het nieuwe logo erop.

De nieuwe belettering is nu te bewonderen op de voor- en achterkant van het schoolgebouw. Daarnaast heeft de school een vernieuwde website: www.bakenpurmerend.nl.

De moment waarop het logo wordt onthuld.
Afbeelding