Je maakt je eigen Montèl precies zoals jij 'm wilt hebben.
Je maakt je eigen Montèl precies zoals jij 'm wilt hebben. (Foto's: Montèl)

Gloednieuwe en inspirerende Montèl winkel in Purmerend

Contentsamenwerking

Aan Montèl Purmerend is maanden achtereen hard gewerkt én dat is terug te zien. De winkel heeft een ware metamorfose ondergaan en is uitgebreid. Het is de plek geworden voor inspiratie en jouw nieuwe interieur. Ben je op zoek naar een nieuwe bank, fauteuil of eethoek? Kom dan zeker langs bij de compleet vernieuwde Montèl winkel in Purmerend en ontvang 10% openingskorting op de hele collectie*!

Het warme hout, hippe marmer en de planten geven bij binnenkomst van de winkel gelijk een huiselijke sfeer. De beeldschermen geven je een kijkje achter de schermen en naast dat je inspiratie op kan doen door te kijken naar de inspiratierooms en te voelen aan de stoffen is er ook aan de geur gedacht. Zo hangt er in heel de winkel een heerlijke lucht: echt een thuisgevoel!

In de vernieuwde winkel binnen Piet Klerkx Purmerend laten we je graag onze complete collectie te laten zien. Van banken, (relax)fauteuils, vloerkleden tot aan decoratie we durven te stellen dat je hier zeker kunt slagen voor jouw nieuwe zithoek.

Deze nieuwe Montèl winkel is dé plek om je nieuwe bank of fauteuil te shoppen. Kom de nieuwste hoekbank Montèl Toto of de sustainable bank Montèl Futura bewonderen en uitproberen! De adviseurs staan met veel enthousiasme te wachten om ze aan jou te laten zien. 

Vergeet ook zeker niet onze Banktoppers te bekijken. Dit zijn de allerpopulairste Montèl banken. Ze zijn namelijk binnen 2 weken in huis** , hebben een topprijs én zijn ook nog gemakkelijk online te bestellen. Binnen no time heb jij jouw nieuwe Montèl in huis. 

Hier doe je inspiratie op!

De winkel is opgedeeld in verschillende inspiratierooms zodat je in één oogopslag ziet wat de nieuwste trends en mogelijkheden zijn. Onze stylisten hebben alles met zorg bij elkaar uitgezocht. Zo hebben ze niet alleen een bank met een bijpassende fauteuil en vloerkleed bij elkaar uitgezocht maar worden de muren en decoratie ook meegenomen in de trend. Van houten wanden, stijlvol behang tot hippe kleuren alles is on trend. Op deze manier krijg je een perfecte idee van hoe je nieuwe inrichting bij jouw thuis staat én zit. Want de inspiratierooms zijn uiteraard ook gemaakt om uitgebreid te gaan proefzitten. 

Je eigen Montèl

Je eigen Montèl? Die maak je helemaal zoals jij ’m hebben wilt. In jouw kleur, stof, zitcomfort, opstelling... er zijn 1001 mogelijkheden. Dus zie jij in de nieuwe winkel een perfecte bank maar past de kleur en stof niet binnen je smaak? Geen enkel probleem. In ons kleurcentrum - dat ook een make-over heeft gehad - kun je alle kleuren en materiaal stalen bekijken. 

Onze ervaren adviseurs helpen je graag de voor jou perfecte kleur, opstelling en vulling te kiezen. Maar wil je nog meer luxe? Veel modellen hebben extra relaxopties zoals elektrisch verstelbare hoofd- en voetensteunen, ingebouwde speakers of een USB-aansluiting. Optimaal relaxen noemen wij dat!

Ook geven we advies op maat over de ideale indeling bij je thuis. Zo creëren we stap voor stap samen met jou een persoonlijke zitmeubel - die je bij niemand anders ziet en die voor jou het ideale uiterlijk en innerlijk (zitcomfort!) heeft.

De bank of fauteuil vinden en helemaal naar wens customizen gaat hier dus wel lukken. Maar er is meer. In de totaal verbouwde Purmerendse vestiging vind je werkelijk alles om jouw nieuwe interieur af te stylen; van sierkussens, vloerkleden tot aan schilderijen en kandelaars. Voor de kleden en sierkussens is er zelfs een aparte ruimte in de winkel, namelijk het karpetstudio en de kussenkast. 

Openingskorting

Woon je in, of in de buurt van, Purmerend? Bezoek dan snel onze gloednieuwe Montèl winkel binnen Piet Klerkx (Einsteinstraat 2). Je bent altijd welkom, maar we raden je aan om van tevoren een afspraak te maken. Zo weet je zeker dat je in alle rust rond kan kijken, shoppen en advies kan ontvangen. Een bezoek aan Montèl Purmerend is nu extra aantrekkelijk, want we vieren de heropening van de winkel met een unieke actie: je ontvang 10% korting op de hele collectie*. Wij een winkel make-over; jij een betaalbare make-over thuis!

Geef je meer dan € 1500.- uit? Dan krijg je, bovenop de korting, een round table cadeau. Perfect om je kopje koffie op te zetten wanneer je heerlijk relaxed op je nieuwe Montèl bank.

*Deze actie is niet in combinatie met andere acties van Montèl en met uitzondering van Montèl Banktoppers. 

**Onder voorbehoud van beschikbaarheid

De actie loopt tot en met 18 februari.

Kom de nieuwste hoekbanken bewonderen en uitproberen.
In het kleurcentrum kun je alle kleuren en materiaal stalen bekijken.