Er zijn altijd nieuwe steungezinnen nodig.
Er zijn altijd nieuwe steungezinnen nodig.

Mooie mijlpaal voor Buurtgezinnen

Vervolg van voorpagina

rol die je hebt perfect uit te voeren. Als er dan ook nog eens problemen bij komen en je sociale kring is niet groot, hoe fijn is het dan de mogelijkheid te hebben om op een ander ervaren gezin terug te vallen. Even ademhalen terwijl een ander je kind liefdevol opvangt en het daar naar zin heeft.”

Zeer te spreken is Yolanda over de inbreng van de gemeente Purmerend. “Die werkt uitstekend mee. De lijnen zijn kort en ik heb met een en dezelfde contactpersoon te maken. Geen onnodige tijdverspilling dus maar meteen aan de slag. Ook met het Jeugdloket is het prettig werken. Dit is een solistische baan en dan is het heel leuk als je een goede verstandhouding hebt met de instanties waarmee je samenwerkt. Dit is zo dankbaar om te doen!”

Buurtgezinnen Purmerend en Beemster is altijd op zoek naar nieuwe steungezinnen. Yolanda: "We krijgen via verschillende instanties aanvragen van gezinnen die tijdelijk ondersteuning willen. Ik ben daarom met name op zoek naar gezinnen die steun kunnen bieden.”

Meer informatie

Wil je meer weten? Kijk eens op www.buurtgezinnen.nl. Of neemt contact op met Yolanda. Telefonisch op 06 48 43 10 89 of per mail naar yolanda@buurtgezinnen.nl