Afbeelding
(Foto: Ton )

Valentijnsdag stress? Hier enkele tips

Valentijnsdag is het perfecte moment om iemand te verrassen met een leuke kaart, een mooi cadeau of iets lekkers! Wil jij je geliefde verrassen maar weet je nog niet precies hoe of wat?

Voeg een gedichtje toe en maak de verrassing persoonlijk

De redactie helpt jou een handje om 14 februari jouw beste Valentijnsdag ooit te vieren. Hier zijn drie tips, een kind kan de was doen!

Wil jij zeker weten dat je Valentijnsdag niet vergeet? Zet dan NU, ruim van te voren, al een pin in je agenda! Voor je het weet is het de 14de en ben je te laat. Dan is je favoriete restaurant al volgeboekt, heeft de patisserie jouw favoriete chocolaatjes niet meer of is dat leuke cadeau niet meer in voorraad.


Ga dus nu alvast snuffelen en struinen naar iets wat jouw geliefde waardeert. Stuit je terloops op iets leuks, dan heb je nog tijd om het te bestellen en komt het op tijd aan. 

Voeg een liefdesgedichtje toe


Niets is leuker dan iets krijgen waar de ander moeite voor heeft gedaan. En het is nog mooier als je het zelf hebt geschreven. Met een mooie vulpen op prachtig oud papier. Daar smelt je toch van? Met woorden kun je heel persoonlijk jouw gevoelens uiten en tonen.

Denk bijvoorbeeld aan een gedicht, maar als dat te moeilijk is, dan schrijf je alleen jouw persoonlijke woorden op zoals jij ze wilt voorlezen. Recht uit het hart, dat is het mooist.

3. Maak je verrassing persoonlijk


Wat is er nou leuker dan iemand te verrassen met een persoonlijk gebaar? Maak een valentijnskaart met die super leuke foto van jullie samen of laat jouw valentijnscadeau op het werk afleveren. Bloosgarantie gegarandeerd!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding