Wethouder Mario Hegger feliciteert Willem en Magda Kerk-van Wijkvliet met hun 60-jarig huwelijk.
Wethouder Mario Hegger feliciteert Willem en Magda Kerk-van Wijkvliet met hun 60-jarig huwelijk. (Foto: Han Giskes)

Willem en Magda 60 jaar getrouwd

Nieuws

PURMEREND - Wethouder Mario Hegger bracht op vrijdag 19 mei een felicitatiebezoek aan het echtpaar Kerk-van Wijkvliet ter gelegenheid van hun zestigjarig huwelijk. Willem(81) en Magda(80) hebben elkaar leren kennen in een jongerencafé/restaurant. Op zondag 21 mei 2023 waren zij 60 jaar getrouwd.

In 1977 verhuisden ze vanuit Amsterdam naar Purmerend waar zij een van de eerste bewoners in De Gors waren. Later besloten zij een woonark te bouwen. Hier woonden zij maar liefst 25 jaar. Op dit moment woont het echtpaar in de Purmer-Noord.

Willem was brandweerman in Amsterdam en doet graag aan modelbouw in stoommachines. Magda heeft naast kantoorwerk voor de kinderen gezorgd. Zij puzzelde heel graag, al wordt dat nu wat moeilijker.

Feestelijke maand

Willem en Magda hebben twee kinderen, een zoon en een dochter. Samen hebben zij 5 kleinkinderen. Een kleindochter trouwt op 24 mei 2023. Op zaterdag 20 mei maakten Willem en Magda met familie en vrienden een rondvaart door Amsterdam, langs alle bekende adressen en met aan boord een heerlijke lunch.