Sandra van Nieuwland.
Sandra van Nieuwland. (Foto: aangeleverd)

Uniek concert in De Grote Kerk van De Rijp

De RIJP - Op 10 juni zal de getalenteerde zangeres Sandra van Nieuwland een uniek concert geven in De Grote Kerk van De Rijp. Het belooft een bijzondere avond te worden vol met haar kenmerkende mix van soul, pop en blues. Organisator Cartouche, is zeer verheugd dat ze weer zo'n getalenteerde artiest naar De Grote Kerk van De Rijp kunnen brengen.

Sandra van Nieuwland is bekend van haar deelname aan The Voice of Holland, waar ze al snel naam maakte met haar prachtige stem en emotionele vertolkingen. Na het succes van de show heeft ze haar eigen weg gevonden en verschillende albums uitgebracht, die zowel bij het grote publiek als bij de critici in de smaak vallen.

Het concert in De Grote Kerk van De Rijp belooft een intieme avond te worden, waarbij de prachtige stem van Sandra van Nieuwland volledig tot zijn recht zal komen. Het historische gebouw met zijn indrukwekkende akoestiek zal zorgen voor een unieke sfeer en een onvergetelijke ervaring voor het publiek.

Kaarten voor het concert kosten slechts €16,- en zijn vanaf nu verkrijgbaar via de website van Cartouche: cartouche-graftderijp.nl en bij DA Drogist Rijkes in het Boegbeeld De Rijp (hier wel cash betalen).

Datum: 10 juni Tijd: 20:30 uur Locatie: De Grote Kerk van De Rijp, Grote Dam 6.