Nicky
Nicky (Foto: aangeleverd)

Nicky wil nog even genieten van haar oude dag

Maak kennis met Nicky, een seniore dame van 12 jaar oud, die uitkijkt naar een rustige plek om te wonen, waar ze ook vrij toegang tot een tuin heeft.

Nicky is een lief en aanhankelijk dametje, die het liefst alle aandacht voor zichzelf krijgt van haar baasje. Andere katten accepteert ze tot op zekere hoogte.  Als iets haar niet zint bij haar soortgenootjes, zal ze blazen of (in het uiterste geval) een “corrigerende” tik uitdelen. 


Nicky is zindelijk, speels en is ook graag buiten. Het is daarom van belang dat ze op haar nieuwe plek de mogelijkheid heeft om zelfstandig naar buiten te kunnen gaan.


De reden waarom er een nieuw thuis voor Nicky wordt gezocht is erg verdrietig, want haar huidige baasje zal op korte termijn komen te overlijden. We zijn daarom op zoek naar dat ene gouden plekje voor Nicky, waar ze met open armen wordt ontvangen en waar ze mag gaan genieten van haar oude dag.

Match?

Ben je benieuwd of Nicky bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.