Trainer Mo el Bouziani.
Trainer Mo el Bouziani. (Foto: aangeleverd)

Purmersteijn tussen hoop en vrees

PURMEREND - Purmersteijn gaat een spannend weekend tegemoet. De nummer twee van de vierde divisie staat 2 punten achter Hoogeveen. De ploeg van Mo el Bouziani speelt zondag in Noordwijk tegen SJC, terwijl Hoogeveen het moet opnemen tegen RKAVV.

Hoogeveen staat sinds lange tijd aan kop, maar met de stress van het móeten winnen kunnen er gekke dingen gebeuren op de slotdag. Wellicht voor Purmersteijn met wie weet de titel en promotie naar de felbegeerde derde divisie tot gevolg.

Afgelopen zondag won Purmersteijn afgetekend met 5-1 van Alcides. De formatie lijkt dus op stoom om ook de laatste wedstrijd de volle drie punten mee naar huis te nemen. Dat zal echter niet makkelijk worden, want SJC draait op de zesde plaats aardig mee in de vierde divisie A. Dat geldt trouwens zeker voor RKAVV, de tegenstander van koploper Hoogeveen. De ploeg staat achter Purmersteijn op de derde plaats. Er is terechte hoop in het kamp van Purmersteijn.


"Eerst zelf alles eraan doen om de wedstrijd tegen SJC te winnen, daarna zien we wel wat Hoogeveen heeft gedaan", zo is de stemming in het kamp van Purmersteijn.