Let's Rock is er klaar voor.
Let's Rock is er klaar voor. (Foto: FOTOGRAFIE JAN TERPSTRA)

Concert Waterlands rockkoor Let’s Rock

Cultuur

PURMEREND - Het stoere Waterlandse Rockkoor Let’s Rock geeft op 23 april een spetterend concert in Theater de Purmaryn. De kaartverkoop hiervoor is inmiddels gestart. Het optreden heeft als thema ‘5 Decades of Rock’ en neemt je mee op reis door de geschiedenis van de rockmuziek vanaf ‘the seventies’ en tilt je over het millennium heen tot en met ‘the tens’. Een must see voor iedere rockfan!

Het koor dat in 2004 in Purmerend is opgericht en zich onder andere liet horen op de Nazomerfeesten, Paradiso en festivals, bestaat momenteel uit 52 enthousiaste leden, staat al 10 jaar onder leiding van dirigent Peter Wagenaar en repeteert en treedt op met de eigen Let’s Rock live band. Let’s Rock zingt (vierstemmig) rocknummers van de meest uiteenlopende rockbands, zangers en/of zangeressen. Onder andere van Bon Jovi, Red Hot Chili Peppers, Muse en Heart, maar ook van meer recente bands als Imagine Dragons, The Black Keys en Kensington. 

De aanvang van het concert is 15.00 uur. Belangstellenden kunnen via de (web)kassa van de Purmaryn of via een link op de site van het koor: www.rockkoorletsrock.nl alvast een kaart bestellen. Kaarten kosten € 10,-. Meer info op de site van het koor en de socials.

Afbeelding