Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Stamper zoekt een maatje

Stamper is een jong gecastreerd kereltje van 8 maanden oud, die op zoek is naar een lief konijnenvriendinnetje om mee te settelen. Helaas heeft dit lieve ventje niet een al te beste start gehad in het leven. 

Hij was samen met zijn broertje aangeschaft, maar kreeg vervolgens niet de juiste zorg, voeding en aandacht die hij nodig had. Stamper werd samen met zijn broer opgehaald door een hulpverlener en uit voorzorg zijn ze uit elkaar gehaald (twee rammetjes samen is geen goede combinatie en gaat zelden goed).

Stamper verblijft op dit moment binnenshuis, maar kan (zodra het buiten warmer wordt) ook wennen aan een buitenverblijf. We zijn op zoek naar een heel lief baasje voor Stamper, waar hij voldoende liefde, zorg en aandacht krijgt en waar hij ook de ruimte krijgt om heerlijk zijn pootjes te kunnen strekken.

Gezien konijnen groepsdieren zijn, is het van belang dat er al een ander konijnendametje aanwezig is waarmee hij mag gaan daten.

Wie heeft er een liefdevol thuis voor deze lieve en knappe Stamper? Ben je benieuwd of Stamper bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Afbeelding