Gezellig en gezond wandelen en onderweg opsteken wat Purmerend te bieden heeft.
Gezellig en gezond wandelen en onderweg opsteken wat Purmerend te bieden heeft. (Foto: aangeleverd)

Op 3 februari Spurd Wandel Special met twee verrassingslocaties

Algemeen

PURMEREND - Voor 55plussers is er op vrijdag 3 februari een leuke wandeling van ongeveer 6 kilometer. De route van deze Spurd Wandel Special gaat langs een verrassingslocatie in Purmer-Noord en een in Wheermolen. Daar kan men kennismaken met een (beweeg)activiteit en onder het genot van een kop koffie ook met elkaar in gesprek gaan. De wandeling is gezellig en gezond en ideaal om meer te weten te komen over wat Purmerend te bieden heeft.

Op vrijdag 3 februari met stops in Purmer-Noord en Wheermolen

De wandeling van ongeveer zes kilometer met pauze op de twee verrassingslocaties onderweg is voor iedereen te doen die zonder loophulpmiddel - rustig aan - twee uur kan lopen. In de Purmer-Noord gaat het om een welbekende locatie, maar onderdeel van de Spurd Wandel Special is een wandeling achter de schermen. In Wheermolen is het een voor velen onbekende locatie, ondanks dat het al 42 jaar bestaat. 

Deskundige begeleiding

Deskundige begeleidsters van Spurd lopen op 3 februari mee en maken er een bijzondere wandelervaring van. De wandeling start vanaf NS station Purmerend aan de kant van het stadhuis. 

Spurd adviseert makkelijk zittende loopschoenen te dragen en kleding waarin het makkelijk bewegen is. Gezelligheid en plezier zijn tijdens de wandeling vanzelfsprekend. Vanaf 09.15 uur heten de begeleidsters van Spurd de wandelaars welkom op het pleintje voor NSstation Purmerend. De wandeling start stipt 09.30 uur en ongeveer 12.30 uur zijn de wandelaars terug bij NSstation Purmerend. 

Aanmelden verplicht

Voor wie de route met bezoek aan twee verrassingslocaties wil lopen is aanmelden verplicht. Dat kan via info@spurd.nl of maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 15.30 uur bellen met 0299 418 100. De wandeling van ongeveer twee uur met bezoeken aan de twee verrassingslocaties kost zes euro. Betalen moet vrijdag 3 februari voor vertrek, bij voorkeur met PIN en anders contant.