Tijdens de inloop van 28 januari kan iedereen entreekaarten halen of kopen voor de filmmiddag op 26 februari.
Tijdens de inloop van 28 januari kan iedereen entreekaarten halen of kopen voor de filmmiddag op 26 februari. (Foto: aangeleverd)

Inloop VHP 28 januari en start kaartverkoop filmmiddag

Algemeen

PURMEREND - De Vereniging Historisch Purmerend houdt op zaterdag 28 januari van 13.00 tot 16.00 uur weer een inloop in het VHP-huis aan de Kanaaldijk 10. Foto’s en ansichtkaarten van oud-Purmerend, plattegronden, kaarten, prenten, schilderijen en objecten van Purmerendse bedrijven zijn er te bewonderen.

Voor de verzamelaars zijn er dubbele ansichtkaarten te koop, evenals boeken. Wie foto’s aan de vereniging ter beschikking wil stellen of deze (ter plaatse of later) wil laten scannen, kan ook terecht. Ook voor vragen of zomaar een praatje staat de deur open. Zowel voor leden als niet-leden.

Tijdens deze inloopzaterdag is de kaartverkoop voor de extra filmvoorstelling op zondag 26 februari, Purmerend in de jaren 60-70, gepresenteerd door Jan Viskoper en Henk Meines.

Toegangsprijs is €3,50 voor niet-leden. Leden hebben gratis toegang, maar dienen wel een entreekaart te halen. Wees er snel bij want vol is vol. Meer informatie zie ook : www.vereniginghistorischpurmerend.nl