Afbeelding
(Foto: )

Vrijwilligerscafé Valentijn

NOORD - Zin in een leuke Valentijnsdag? Kom dan naar het Vrijwilligerscafé Valentijn van Vrijwilligers Centrale Amsterdam in Jungle Amsterdam, Tweede van Swindenstraat. Een speciale en unieke editie van het vrijwilligerscafé voor de hele stad! 

Op de dag van de liefde kun je hier leuke singles ontmoeten én speeddaten met diverse maatschappelijke organisaties uit de hele stad. Er komen zeven à acht vrijwilligersorganisaties vertellen over vrijwilligerswerk waar jij je voor kunt inzetten. Denk aan culturele organisaties, natuurorganisaties en organisaties die zich inzetten voor daklozen. Voor ieder wat wils. Je krijgt een kijkje in de keuken, kunt al je vragen stellen en kijken waar jij blij van wordt. Er is ook genoeg gelegenheid om te kletsen en kennis te maken met andere singles. In een ontspannen, ongedwongen en romantische setting, met gezellige en swingende akoestische deuntjes die live worden gespeeld en drankjes met wat lekkers. Iedereen is welkom.

Programma: 18.00 - Inloop met soep en brood (neem je eigen soepkom en lepel mee!), 18.30 - Pitches van de maatschappelijke organisaties, 19.00 - Speeddaten met verschillende organisaties, 19.45 - Maak kennis met andere singles tijdens de borrel met live muziek en 20.45 - Laatste drankje. Aanmelden en info www.vcatraint.nu/valentijn 

Afbeelding